Despre Noi

Compania noastră

Compania Nick Trans Top 2000 a fost fondată pe convingerea că transportul poate îmbunătăți calitatea vieții, atât timp cât toate operațiunile sunt efectuate într-un mod responsabil.

De la înființare, în anul 2000, compania s-a dezvoltat progresiv pe piața transporturilor, datorită grijii față de clienți și satisfacerea nevoilor tuturor părților implicate, să-și dezvolte calitatea serviciilor și să-și mărească parcul de camioane. Departamentul de logistică de la NickTransTop 2000 este extrem de competent, abordabil, și orientat către soluții, lucrând alături de clienți, înțelegând și rezolvând problemele lor și răspunzând cu solicitudine la nevoilor acestora.

Atunci când delegați pe cineva cu transportul mărfurilor dumneavoastră, această persoană este responsabilă pentru organizarea transportului în condiții de siguranță. În special atunci când este vorba produse de valoare. În calitate de partener de afaceri, la NickTransTop 2000, suntem conștienți de această responsabilitate. Printr-o combinație de o flotă certificată și șoferi experți, vă putem promite transportul sigur al produselor dumneavoastră până la destinație. Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil, vă stăm la dispoziție cu 17 autocamioane de ultimă generație. În completarea flotei proprii, colaborăm cu o rețea mare de subcontractanți europeni strategici.

 
Cifra de afaceri Numarul de angajați Transporturi FTL/LTL anual Flotă proprie Partner
6 milioane de Euro
33 de angajați
3000/8000
17 autocamioane + remorcă
Volvo, Krone

De-a lungul anilor ne-am construit afacerea în principal prin menținerea unor relații excepționale cu partenerii noștri, care, la rândul lor, ne-au recomandat serviciile și altor companii, iar acest lucru se datorează oferirii unui serviciu profesional, de primă clasă, care oferă întotdeauna ceea ce promite.

Close Menu