Servicii

Oferta noastră

Alături de NickTransTop 2000 beneficiați de servicii de transport personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că facem mai mult decât să transportăm mărfurile dintr-un loc în altul, ci că ne ocupăm de toate aspectele de la început până la linia de destinație, indiferent de produsul pe care doriți să îl transportați în orice locație. Garantăm un transport sigur, rapid și eficient.

NickTransTop 2000 își desfășoară activitatea cu ajutorul a 17 autocamioane Volvo, alimentate de motoare Euro 6 de ultimă generație și semi-remorci Krone, cu cel mai mic impact asupra mediului. Cu flota noastră, plecări zilnice în Europa și o rețea extinsă de parteneri europeni, ne asigurăm că mărfurile dumneavoastră vor ajunge în siguranță și la timp la destinație. Va oferim transport de marfă internațional pentru încărcătură completă, parțială și transport în regim de grupaj, în funcție de greutatea și mărimea încărcăturii.

Ne dedicăm în permanență timpul pentru eficientizarea procedurilor noastre și reducerea impactului asupra mediului, fără a compromite calitatea serviciilor oferite.

Nick Trans Top 2000 transport marfa intern si international autocamion marfa 8

Transport Intern

Servicii de transport intern de mărfuri, care acoperă întreg teritoriul țării. Serviciile de transport oferite de compania noastră sunt efectuate în siguranță și în conformitate cu legile în vigoare referitoare la transportul de mărfuri.

Nick Trans Top 2000 transport marfa intern si international autocamion marfa 9

Transport Internațional

Nick Trans Top 2000 efectuează transportul de mărfuri în sistem de grupaj (LTL) sau  camion complet (FTL), atât pentru mărfuri generale, cât și pentru mărfuri ADR, pe următoarele rute: Austria, Germania, Belgia, Olanda, Italia și Spania. Nick TransTop livrează în Europa fără întârzieri.

Nick Trans Top 2000 transport marfa intern si international autocamion marfa 10

Casă de Expediție

NickTransTop 2000 acționează ca intermediar între transportatori și producători/clienți care au bunuri disponibile pentru transport. Casa de expediție este un participant activ la bursa de marfă și rolul său este de a gestiona cererea și oferta într-un mod optim, astfel încât toți participanții să fie mulțumiți.

Nick Trans Top 2000 transport marfa intern si international autocamion marfa 11

Transport ADR

NickTransTop 2000 efectuează transport în regim de grupaj si complet de mărfuri ADR clasele 2, 3, 4, 5, 6 și 8. NickTransTop 2000 oferă transport local și internațional ADR (mărfuri periculoase). Substanțele periculoase includ substanțe și articole care pot fi un produs finit, semifabricat, produs intermediar, materie primă sau deșeuri și care au caracteristici de substanțe periculoase, iar în timpul transportului pot pune în pericol viața și sănătatea umană și pot provoca poluarea mediului . Pentru transportul substanțelor periculoase (ADR), există reguli stricte de transport, spre deosebire de transportul clasic de mărfuri în transportul internațional.

livarare rapidă

personal experimentat

profesionalism

siguranță

Close Menu